IOT-TRACK finder maskiner for flere hundredetusinde kroner

I samarbejde med maskine leverandør Erenfred Pedersen og leasingselskaber finder IOT-TRACK ‘S system maskiner der ikke var blevet betalt leasing ydelser på grundet at virksomheden var gået konkurs.

IOT-TRACK blev kontaktet af Erenfred Pedersen som er distributør af IOT-TRACK ‘S unikke Tracking/flådestyringssystem som har mange funktioner til at finde maskiner hvis de bliver stjålet.

Manglende betalinger til Leasing selskaber grundet at entreprenøren var erklæret konkurs

Leasingselskaberne kontaktede Erenfred Pedersen med henblik på at finde flere maskiner som var gemt flere på steder på Sjælland nogle var gemt inde i bygninger, det var derfor ikke muligt at få GPS Signal derfor blev IOT-TRACK kontaktet med henblik på at kunne opsætte Geofence som er et virtuelt hegn omkring maskinerne samtidigt blev der søgt med IOT-TRACK ‘s unikke LBS System som kunne lokaliser maskinerne, indenfor få meter det skulle derfor vise sig at det lykkes af finde maskinerne i bygninger uden GPS Signaler.

Solgte maskiner

Det skulle også vise sig at man maskinerne var ved at udføre noget arbejde på en byggeplads det viste sig at personen som kørte med maskinen, havde købt maskiner uden viden fra entreprenørens side at den var leaset ved leasingselskaberne af den konkurs ramte direktør.

Maskinerne er nu tilbage til leasingselskaberne som har sparret flere hundredetusinde af kroner ved at der er brugt IOT-TRACK Tracking systemer med GPS- LBS (Lokal telemaste position).

LBS Position samt GPS position

Geofence med GPS Position