Hecterra

En løsning til GPS-sporing i landbruget

Dette er en enkel, men alligevel effektiv applikation til landbrugssektoren, som tillader styring af feltarbejder baseret på telematik data. Landbrugs-GPS-løsningen leverer gennemsigtige data om marker, drift af afgrøder og markarbejde til landbrugets ansatte og ledere. Med de nøjagtige oplysninger om, hvem, hvornår og hvordan dyrkede afgrøderne, kan klienterne effektivt planlægge og forbedre landbrugs processerne. Landbrugssektoren tillader kontrol af feltarbejder baseret på telematik data. Løsningen leverer gennemsigtige data om marker, afgrøder og markarbejde og landbrugets medarbejdere og ledere. Med de nøjagtige oplysninger om, hvem, hvornår og hvordan kultiverede afgrøderne, kan landmændene effektivt planlægge og forbedre landbrugs forretningsprocesserne.

Features

Specielle køretøjs kontrol

Kunderne får klare data om kvaliteten og volumen af markarbejdet samt om landbrugskøretøjers og førerens handlinger.

Pålidelige data

Hecterra beregner dyrkningen af komplekse former og tager udeladelser, overlapninger og ikke-dyrkede områder inden for markerne

Automatiske beregninger

Applikationen beregner de dyrkede markarealer, brændstofforbrug, kilometertal, hastighed og andre parametre, hvilket sparer medarbejdernes tid.

API-integration

Overfør data fra Hecterra og brug dem i alle regnskabssystem, der bruger API.

HVORDAN DET VIRKER

01

Importer geofences som felter, opsæt trailere, drivere og enheder i thr platform til yderligere brug i Hectera.

02

Udfyld afgrøder, operationer og afgrøde drejning.

03

Godkend eller afvis de opdagede mark dyrkning.

05

Generer og eksporter rapporter om markarbejdet.

LANDBRUGS GPS-SYSTEMETS FUNKTIONALITET